PANNENKOEKENHUIS DE GREBBEBERG

Recentebeoordeling


5 sterren uit 350 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pannenkoekenhuis De Grebbeberg. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 23:02 Heerlijk net als altijd lekker warm op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger
25 sep 2022 om 21:33 Het was weer genieten met de pannenkoeken, ze zijn altijd zo lekker. En de bezorging was echt stipt, en de pannenkoeken leken net uit de pan te komen, zo heet.
20 jul 2022 om 9:22 Het was weer lekker
19 jul 2022 om 19:48 Snel bezorgd, goed warm (heet zelf) en erg lekker. Eentje is meer dan genoeg.
6 jun 2022 om 8:32 We hebben genoten
18 mei 2022 om 21:54 heerlijke pannekoeken
1 apr 2022 om 22:32 Had glutenvrij besteld was niet goed gedaan op thuisbezorgd, dus had een pannekoek met gluten! En die mocht ik niet...dus géén eten! En geen empathie vanuit het restaurant nadat ik gebeld had! Nooit meer!
22 mrt 2022 om 21:00 lekker
22 mrt 2022 om 19:25 Het was weer lekker
8 mrt 2022 om 23:04 Heerlijk! Warm, goed gebakken. Goed verpakt ook. Snel weer bestellen!
21 feb 2022 om 20:37 Altijd lekker, zowel in het restaurant als thuis! Ik hou altijd wel rekening met een half uurtje vertraging, maar wij wonen niet in de buurt en alles komt wel netjes en warm aan. Dus top.
10 feb 2022 om 21:18 de bezorgster was wel beetje laat want ze had verkeerd adres ingevoerd maar de pannenkoeken smaakten gelukkig nog wel lekker en alles was nog goed warm