PANNENKOEKENHUIS DE GREBBEBERG

PANNENKOEKENHUIS DE GREBBEBERG Al uw lievelingsgerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pannenkoekenhuis De Grebbeberg. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 22:32 Had glutenvrij besteld was niet goed gedaan op thuisbezorgd, dus had een pannekoek met gluten! En die mocht ik niet...dus géén eten! En geen empathie vanuit het restaurant nadat ik gebeld had! Nooit meer!
22 mrt 2022 om 21:00 lekker
22 mrt 2022 om 19:25 Het was weer lekker
8 mrt 2022 om 23:04 Heerlijk! Warm, goed gebakken. Goed verpakt ook. Snel weer bestellen!
21 feb 2022 om 20:37 Altijd lekker, zowel in het restaurant als thuis! Ik hou altijd wel rekening met een half uurtje vertraging, maar wij wonen niet in de buurt en alles komt wel netjes en warm aan. Dus top.
10 feb 2022 om 21:18 de bezorgster was wel beetje laat want ze had verkeerd adres ingevoerd maar de pannenkoeken smaakten gelukkig nog wel lekker en alles was nog goed warm
4 feb 2022 om 22:13 We hebben weer gesmuld.
3 feb 2022 om 19:10 Het was weer goed
1 feb 2022 om 21:40 eten werd wel veel later bezorgd maar er was netjes over gebeld en de pannenkoeken smaakten heerlijk
25 jan 2022 om 20:40 Voor herhaling vatbaar. We hebben heerlijk gegeten.
24 jan 2022 om 21:38 Warm bezorgd en lekker.
22 jan 2022 om 21:07 Zoals gewoonlijk goed! 1 ster minder omdat ze geen stroop en poedersuiker mee hadden geleverd. (Shoarma pannenkoeken, maar toch) Ze waren gewoon heet geleverd in Veenendaal! Complimenten kunnen ze hier van leren! Hoop dat jullie blijven bezorgen.